i2 i3
Germanischer Lloyd

Germanischer Lloyd SE (anterior AG) este o societate de clasificare cu sediul in orasul Hamburg, Germania. Ca organizatie tehnica de supraveghere, Germanischer Lloyd efectueaza inspectii de siguranta pentru mai mult de 7.000 de nave cu peste 79 Mil TB [1]. Serviciile tehnice si de inginerie ale acestei societati includ de asemenea reducerea riscurilor si asigurarea respectarii regulilor tehnice pentru instalatiile de petrol, gaz si industriale precum si pentru parcurile de energie eoliana. In prezent, Germanischer Lloyd functioneaza avand o retea globala de 176 de birouri in 80 de tari si aproximativ 7000 de angajati. Un numar de 124 de state de pavilion au autorizat societatea de clasificare GL sa indeplineasca sarcini statutare. Conform statisticilor Controlului Portuar de Stat publicate anual, Germanischer Lloyd se situeaza printre primele din topul societatilor de clasificare.

http://www.gl-group.com/en/legal/about_gl.php
gl
Volharding Shipyards Foxhole BV

Santierul Naval Volharding Shipyards este o companie maritima moderna cu traditie in constructiile navale. Avand un istoric activ in constructia de nave din Olanda, Volharding a devenit partener pentru armatori si santiere navale din intreaga lume. Activitatea acestui santier naval se concentreaza pe nave de marfuri uscate si petroliere in general sub 25.000 tdw.

http://www.volharding.nl/index.php
volharding
Interorient Navigation Co. ltd.

Interorient este un furnizor mondial de servicii de transport maritim, care a marcat o dezvoltare rapida.
Cu sediul principal in Cipru, Interorient are birouri in Hamburg, Miami, Manila, Riga si St. Petersburg, si are peste 300 de angajati care lucreaza pe uscat si peste 3000 de marinari bine pregatiti si cu experienta vasta. Flota proprie a companiei Interorient beneficiaza de experienta indelungata si expertiza pe care echipa de conducere a companiei a dobandit-o in industria de shipping din intreaga lume. Compania pune mare accent pe angajarea si mentinerea unui personal navigant durabil, concentrandu-se pe instruirea si specializarea ofiterilor si marinarilor săi, scop pentru care simulatorul propriu al companiei s-a dovedit a fi un bun de nepretuit. Interorient este membru fondator al asociatiei Cyprus Shipping Chamber si a jucat un rol primordial in afirmarea Ciprului ca centru maritim pe plan mondial. Interorient este de asemenea membru fondator al Organizatiei pentru Protectia Mediului Marin Cipru (CYMEPA) precum si membru activ al organizatiilor industriale cum ar fi Organizatia Baltica si Internationala Maritima (BIMCO), Intertanko si Intercargo. Compania este certificata pentru standardele ISO de calitate si management al mediului.

http://www.interorient.com/newsletter.asp
interorient
KCC

O companie de constructii generale caracterizata atat printr-un potential nelimitat de dezvoltare cat si prin integritate, fiind pe locul intai in domeniul administrarii pe baza de experienta si competenta de specialitate, avand certificate de tehnologie la standard international necesare pentru administrarea intregului proces de la proiectare si constructie pana la supraveghere si testare in toate sectoarele cum ar fi inginerie si constructii, instalatii, transport containerizat (SOC), detinand forta de munca cu inalta calificare pentru fiecare sector in parte.

http://www.kccworld.net/english/
kcc
Hempel Group

Grupul de companii Hempel a fost infiintat in 1915 de catre Dl. J C Hempel cu deviza “Calitate si Deservire” care constituie si in prezent marca Grupului Hempel. De-a lungul anilor, atat continutul cat si semnificatia acestei devize au fost adaptate in scopul satisfacerii cerintelor de piata in continua schimbare. Hempel opereaza in mai multe segmente strategice. Acestea includ vopsele marine, straturi protectoare, staturi protectoare pentru containere, vopsele decorative si vopsele pentru iahturi.
Prima fabrica Hempel si-a inceput productia in 1915 in Danemarca. De atunci Grupul a cunoscut o dezvoltare remarcabila ajungand sa fie o intreprindere cu renume mondial care are 2 institutii principale si 4 regionale de dezvoltare si cercetare, 20 de fabrici producatoare, 47 de birouri de vanzari si mai mult de 130 de puncte de stocare plasate strategic in intreaga lume. Pe scurt, oriunde te-ai afla Hempel este tot timpul in preajma, asigurand livrarea prompta a vopselelor de calitate proaspat produse si acordand tot suportul prin serviciile renumite pe plan mondial de care se bucura firma Hempel.

www.hempel.com
hempel group
TTS Marine
TTS Group ASA (OSE: TTS)

Firma TTS, cu sediul in Bergen, este o intreprindere internationala care proiecteaza, produce si furnizeaza echipamente pentru industria maritima de petrol si gaze. Incepand cu 01.10.2009 operatiile sunt impartite in trei divizii separate: Maritima, Energetica si cea Portuara si de Logistica. TTS se afla printre primii trei mari furnizori din lume in segmentele de piata din aceasta specialitate. TTS este pe lista Bursei de Valori Oslo si cifra de afaceri a grupului este aproximativ 4.200 mil NOK. Cu un numar de angajati de peste 1250 raspanditi in intreaga lume, TTS are o experienta de mai bine de 40 de ani in industria maritima. Grupul are filiale in Norvegia, Suedia, Germania, SUA, China, Finlanda, Coreea, Republica Ceha, Vietnam, Canada, Singapore, Italia, Grecia, Mexic si Brazilia.
Activitatea Grupului cuprinde in primul rand proiectarea, asamblarea si testarea echipamentelor, in timp ce, in afara de fabricarea anumitor componente cheie, productia este preluata de o retea de subcontractori la scara mondiala. Este o companie internationala de inginerie care produce echipament de acces marfa pentru industria maritima si de foraj marin. Grupul are cateva divizii: macarale marine, manipulare marfuri uscate, masini punte, port si manipulare materiale, echipamente de foraj pentru instalatii de foraj marine si de uscat. Compania are sediul principal situat in Bergen, Norvegia. TTS a fost infiintata in 1966 si se afla pe lista Bursei de Valori Oslo din anul 1995.

http://www.ttsgroup.com/
tts
Daewoo Mangalia Heavy Industries

Din anul 1997, Daewoo-Mangalia Heavy Industries, o societate mixta pe actiuni intre renumita firma de constructii navale Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering, Coreea si Santierul Naval “2 Mai” Mangalia, Romania, este unul dintre cele mai competitive santiere de constructii nave, conversie si reparatii nave din zona Marii Negre.
Inca de la infiintare, Daewoo-Mangalia Heavy Industries a avut un potential unic in domeniul de activitate al constructiilor de nave, conversie si reparatii nave, datorita amplasarii sale geografice favorabile, celor mai bune mijloace de productie, tehnologiei avansate Daewoo, programului vast de investitii si expertilor romani si coreenei cu inalta calificare.

http://www.dmhi.ct.ro/index.html
daewoo
Constanta Shipyard

Situat in zona Marii Negre, Santierul Naval Constanta SA ocupa un loc de frunte printre santierele cele mai mari de constructii si reparatii nave din Europa.
Avand acces la mare prin Stramtoarea Bosfor, pe cale fluviala pe canalul Dunare- Marea Neagra si pe calea aerului prin Aeroportul International “Mihail Kogalniceanu”, Santierul Naval Constanta SA ofera tuturor administratorilor si proprietarilor de nave locatia ideala pentru construirea si repararea navelor maritime de pana la 200.000 tdw.
Cu mai mult de patru milioane tone deadweight livrate pe durata activitatii sale atat armatorilor din Romania cat si armatorilor de primă clasă din Europa, constructiile noi aflandu-se in gama de mărime de la Tancuri Chimice de 1.100 tdw pana laTancuri Aframax / Suezmax sau Vrachiere Capsize si in gama de complexitate de la pontoane din otel pana la Nave de transport LPG / amoniac si Nave Aprovizionare Platforme, Santierul Naval Constanta SA are la baza experienta, profesionalismul si munca de echipa a peste 2300 de angajati ai săi.

http://www.snc.ro/
santierulnaval