i2 i3

Welcome

AXXA Maritime reprezinta solutia multor companii de renume, aflate in cautarea unui partener de incredere. Suntem o companie independenta cu o experienta de peste 12 ani in constructii navale.

Echipele noastre de ingineri si tehnicieni opereaza in peste 10 tari europene si asiatice, combinand astfel experienta noastra in domeniu cu globalizarea acestei ramuri industriale.


Calitate, Sanatate, Siguranta & Mediu

Quality, health, safety & environment

O componenta esentiala a succesului nostru este interesul permanent acordat sigurantei si sanatatii angajatilor si partenerilor nostri. In aceasta directie actionam prin masuri preventive si analiza potentialelor riscuri.

Citeste mai mult »

Obiective


Objectives

Obiectivele generale anuale ale companiei noastre sunt urmatoarele:
Satisfacerea cerintelor clientilor prin aprovizionarea cu produse de calitate, concomitent cu stricta observare a clauzelor contractuale si a legii aprovizionarii, aplicabile in domeniul nostru de activitate.

Citeste mai mult »

Atelierul Axxa


Axxa Workshop

AXXA Maritime Training Center ofera servicii de instruire care se ridica la standarde internationale. Centrul de pregatire pentru sudori ofera cele mai bune servicii in primul rand prin contributia instructorilor profesionisti.

Citeste mai mult »

Echipele AXXA Maritime va ofera profesionalism, productivitate si experienta. Fiecare echipa vine cu un team leader cu experienta pentru a evita problemele care pot aparea in timpul procesului de productie si pentru a asigura cel mai eficient mod ce lucru.

Lucrarile fiecarei echipe sunt abordate in conformitate cu cererile clientului pentru a asigura cele mai eficiente solutii tehnice din punctul de vedere a costurilor.